Het lijkt een beetje alsof we beland zijn in het tv-programma,
Het roer om!
Een wijnwinkel in plaats van een zwembadenwinkel en zwembadbouwbedrijf.

In 2007 begonnen we een bedrijf in zwembaden. We verkochten en bouwden mooie zwembaden zowel binnen als buiten bij voornamelijk particulieren. Na 16 jaar keihard werken hebben we besloten om het bedrijf te verkopen. De werkdruk, het fysieke deel en een tekort aan personeel heeft ons succes in de weg gestaan.

Ondertussen hebben we onze wijnhobby alleen maar verder uitgebreid. Vele wijnreizen, workshops, proeverijen, cursussen en opleidingen hebben ons gebracht waar we nu zijn.

Een logisch gevolg was dus een wijnwinkel!

Een geschikt pand zoeken aan de rand van het centrum met de mogelijkheid om voor de deur te kunnen parkeren was een lastige opgave. Na een tijdje piekeren en rondkijken bedachten we ineens om het huidige pand om te toveren tot wijnwinkel.  Met het grote voordeel dat we ook nog ruimte hadden voor alle spullen en gereedschappen en zo, die van ons oude bedrijf overbleven.

Een ondernemingsplan is er op papier nooit gekomen, wel in ons hoofd. Het concept is een winkel met wijnen uit alle windstreken maar ook alcoholvrij,  biologisch en vegan, hoewel dat laatste nog wel wat uitbreiding kan gebruiken maar… alles op z’n tijd.

En dan nog een proefruimte. We willen inzetten op proeverijen. En dan niet met z’n allen aan een grote tafel maar geschikt voor kleine en grote groepen. Iedereen moet op z’n eigen manier met wijn bezig kunnen zijn. In een setting die lijkt op een gezellige wijnbar.

En het pand moet sfeer hebben, gezelligheid uitstralen. Een winkel waar mensen terugkomen. Niet alleen voor de wijn maar ook voor de proverijen of gewoon omdat het leuk is.

Dit concept is wat ons betreft gelukt. En we hopen, en gaan er eigenlijk ook vanuit, dat de meeste mensen het ermee eens zijn.
Wij zijn er superblij mee en hebben er in ieder geval heel veel zin in.

Meld je nu aan voor onze 
Nieuwsbrief
en blijf op de hoogte!

Openingstijden:

Maandag:    Gesloten
Dinsdag:       09:00 - 18:00
Woensdag:  09:00 - 18:00
Donderdag: 09:00 - 18:00
Vrijdag:         09:00 - 18:00
Zaterdag:     09:00 - 17:00
Zondag:        Gesloten

© 2023 - 2024 Vino del Vida | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel

Om deze webwinkel te bezoeken moet u 18 jaar of ouder zijn.